Modernisere din hjemme -side

SEO optimere og gør din hjemmeside mere konverteringsvenlig. Få flere nye kunder og øge dit salg. Vi hjælper virksomheder at vokse. En “second opinion” er næsten altid brugbart. 

One page SEO

Fuld Responssive

Google og andre søgemaskiner lægger stor vægt på “on page” kvalitet af både tekser og indehold samt andre tekniske faktorer. Brug for en responssive “SEO” venlig hjemmeside, vi kan hjælpe.

Vi producerer følelser

Tilbyder dine kunder en, god pålidelig og troværdig
følelse overfor dit produkt eller service. 

God fremvisning

Uanset om besøgeren er ny eller en gammel bruger, vil vi lave din hjemmeside nem at navigere og gøre dine kunders oplevelse sjov.

Start din egen blog

Dele dine oplevelser med nære og kære eller hele verden. Det er helt op til dig. Vi hjælper dig med at komme igang med en fabelagtig blog. 

Enkel shopping for webshops

Kreative layout til at bygge din fantastiske online butik op, en shop drevet af den mest populære WordPress eCommerce-motor

Tidlige kunder

Case låsesmed København

Uanset om du er eje en fast butik, eller yder service ydelser så kan vi hjælpe. Vi har hjulpet disse låsesmede på Østerbro op på Google. Så at deres nye kunder nemt finder dem når de skal bruge en lokal låsesmed.

Afspil video

Content på din måde

Vi glæder os til at hjælpe dig godt igang med dine online visioner. 

Hvordan kan man arbejde med SEO

Hvordan fungerer SEO i virkeligheden?

SEO eropdelt i tre elementer, og disse er Analyse, On Page og Link buildning/strategi. Analysedelen handler mest om at udvikle de mest rigtige søgeudtryk, hvis de findes og regne med alt fra muligt afkast af investering og konkurrence til hvor relevante besøgende fra nøgleordet også kaldet keywordet  er. On Page handler om de alle dele, du retter på dit eget websted. Der er ting som hierarki på din side, navigation, side overskrifter og kvaliteten af ​​teksten. Linkstrategi er det arbejde, der udføres for at få links til deres websted, fordi links er afgørende for succes med optimering af søgemaskiner. Vi arbejder med alle tre aspekter. Vi har bland andet hjulpet denne elektriker på Amager. 

Kontakt os her - Vi vender tilbage til dig

Høje rankeringer på Google

Vi har haft stor succes med håndværker hjemmesider på Google.

Hurtig service

Vi han hurtigt komme igang med din markedsføring. Allrede imorgen så kan vi tage et møde og forventning afstemme.

Er du tømrer eller maler?

Hvis du er håndværker, har vi nogle forskellige temaer vi gerne vil fremvise dig, se her denne Malerfirma.